foto Raoul Kramer.

In afwachting van de nieuw te bouwen studio verblijft grafisch ontwerp-bureau Thonik tijdelijk in een kantoorruimte van een gebouw van Dudok, op de Stadhouderskade Amsterdam. De vraag was om een tijdelijke ingreep te doen. In de open ruimte zijn drie afgesloten ruimte's gemaakt met een voor de situatie ontworpen en verplaatsbaar wandsysteem.

De scheidingswand is ontworpen als een ‘vakwerk’ met een vaste maat. Waar nodig is de wand uitgevoerd als venster, paneel, of kast of in een combinatie van die elementen. Met een glazen deur als fysieke opening. Naar gelang de wens voor een meer open of gesloten karakter, verschuift de transparantie en daarmee de functie van de wand.

foto Raoul Kramer.

foto Raoul Kramer.

foto Raoul Kramer.

foto Raoul Kramer.

foto Raoul Kramer.

foto Raoul Kramer.

Foto Raoul Kramer.